Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθει ο πρόεδρος πακιστανικής κοινότητας για διακίνηση λαθρομεταναστών

http://ellinonea.blogspot.gr/2014/10/blog-post_95.html
http://policeonline.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE/
http://www.eglimatikotita.gr/2012/05/blog-post_2317.html
http://www.eglimatikotita.gr/2009/10/blog-post_8090.html
http://www.eglimatikotita.gr/2010/01/o_13.html?showComment=1263402719988
........
......

Και πολλές άλλες σελίδες σχετικά....
Αυτός ο αθεόφοβος ο πρόεδρος συνέχια συλλαμβάνεται με το ένταλμα της ιντεροπολ, και οι διάφορες σελίδες για να μην ζορίζονται ξαναγράφουν τα ίδια και τα ίδια.....
Βέβαια ο άνθρωπος έχει κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη ότι από τη μια δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για τις κατηγορίες στο Πακιστάν, και από την άλλη δεν μπορεί να εκδοθεί ακόμα και αν υπήρχαν ενδείξεις, μια και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι στο Πακιστάν θα έχει μια δίκαια δίκη.
Περιέργως όμως το θέμα αναπαράγεται σε σελίδες που είναι γνωστής ποιότητας, αλλά και σε forum, παρά το ότι η αναπαραγωγή αυτής της "είδησης" χωρίς να δηλώνεται σαφώς ότι έχει κριθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη πως δεν συντρέχουν λόγοι έκδοσης, αφήνει σαφώς να εννοηθεί πως ο Τζαβέτ Ασλάμ είναι ένοχος για όσα του καταλογίζει το Πακιστάν, και καταργεί κατ ουσία το τεκμήριο της αθωότητας, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί κλασική περίπτωση τρόλινγ και σπαμάρισμα ρατσιστικών απόψεων. 
Ο τύπος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου, αλλά δεν έχουμε κανένα στοιχείο για να σπιλώνουμε το όνομά του σήμερα. Οπότε οφείλουμε να θεωρούμε ότι είναι αθόος. 

Και κάτι ακόμα, μερικά ακροδεξιά άτομα, γεμάτοι με μίσος για τους μουσουλμάνους, τρέχουν να θυμίσουν ότι ο Τζαβέτ Ασλάμ δεν θέλει να εκδοθεί γιατί οι ποινές στην χώρα του είναι βαρύτερες από ότι στην Ελλάδα. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο άνθρωπος είναι εγκληματίας και θα καταδικάζονταν. Κάτι απαράδεκτο.
Δεν ξέρω αν έχουν μελετήσει το Πακιστανικό δίκαιο, αλλά εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι αρνούνται με την στάση τους, το γεγονός ότι στο Πακιστάν η δικαιοσύνη έχει πολύ χειρότερη εφαρμογή από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου