Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η οριστική λύση για το πρόβλημα της μετανάστευσης και υπογεννητικότητας

Καιρός να εξηγήσω πως μπορούν να λυθούν συγχρόνως το μεταναστευτικό πρόβλημα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Και αυτό για να δείτε ότι η χρυσή Αυγή δεν μιλά στον αέρα, αλλά οι απόψεις της είναι εφαρμόσιμες.

Ας δούμε το πρόβλημα αρχικά της απέλασης. Το πρόβλημα έχει δύο όψεις που συντείνουν στο να μας μένουν αμανάτι ένα κάρο μετανάστες. Πρώτον η απέλαση κοστίζει πολύ (για 80 περίπου μετανάστες προς την Αίγυπτο που είναι και διπλα μας είχε κοστίσει κάπου 300.000 €) και δεύτερον και κυριότερο οι χώρες προέλευσης δεν είναι και πολύ πρόθυμες να δεχθούν πίσω τους μετανάστες τους και δεν κόπτονται να ετοιμάσουν τα ταξιδιωτικά έγραφα. Το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά με λίγη καλή θέληση. Δυστυχώς υπάρχουν στην γη εκατοντάδες χώρες με ιδιαίτερα συναλλαγματικά προβλήματα όπου λίγα € θα τα θεωρούσαν μάνα εξ ουρανού. Οπότε μπορούμε να ρωτήσουμε ποια από αυτές δέχεται να πολιτογραφήσει τους μετανάστες που θέλουμε να απελάσουμε, αν της πληρώσουμε 100€ το κεφάλι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζευτούν αρκετές. Διαλέγουμε την ποιο κοντινή που έχει κατά προτίμηση ακτογραμμή. Μας στέλνουν με ένα email κενές τις ταυτότητες και τις συμπληρώνουμε, (όταν λέμε για ταυτότητες μιλάμε για ένα χαρτί Α4 και πολύ είναι).

Εν συνεχεία βρίσκουμε ένα εμπορικό πλοίο και νοικιάζουμε τόπο στο κατάστρωμα. Νοικιάζουμε και μερικά κοντέϊνερ και χώνουμε μέσα τους μετανάστες με αρκετό ψωμί και νερό. Τα κλειδώνουμε και τα φορτώνουμε. Το μπάρκο θα συνοδεύουν και μερικοί οπλισμένοι εθελοντές ακτιβιστές της οργάνωσης για τον φόβο επεισοδίων.
Το κόστος της μεταφοράς αποκλείεται να ξεπερνά τα 100€ το άτομο.
Άρα καταλήξαμε ότι το κόστος μας είναι 200€ ανά άτομο και η απέλαση ξεκινά την ίδια μέρα που συλλαμβάνεται ο λάθρα εισερχόμενος.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε με το κόστος που επελαύναμε μέχρι σήμερα 80 άντε 100 μετανάστες να απελαύνουμε 1500 και μάλιστα χωρίς χρονική καθυστέρηση και εργατότερες της αστυνομίας ή μακρόχρονη διατροφή. Αν και προσωπικά νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλύτερες τιμές και να φτάσουμε τους 3000 εκεί που απελαύναμε 100....!!!!

Είπα όμως ότι η πρόταση θα λάβει υπόψη και την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Δεν θα απελαύνουμε όλους τους μετανάστες. Ναι μερικούς τους θέλουμε εδώ.
Και συγκεκριμένα θα κρατάμε τις καλλίγραμμες και καλοφτιαγμένες γυναίκες μικρής ηλικίας. Θα διαμένουν σε χώρους ελεγχόμενους και θα εργάζονται σε αγροτικές καλλιέργειες και σε εργοστάσια, με αντάλλαγμα την διατροφή και την στέγαση του. Υποχρέωσή τους όμως θα είναι η τεκνοποίηση. Κατά την κύηση θα έχουν άδεια από την εργασία και φυσικά το κράτος θα φροντίζει για την παροχή ιατρικής βοήθειας ώστε τα παιδιά να γεννούνται αρτιμελή.
Ευτυχώς η ιατρική σήμερα μας δίνει την δυνατότητα να ξέρουμε το φύλο του παιδιού άμεσα, και θα μπορούμε να διασφαλίζουμε ότι μόνο θηλυκά παιδιά θα γεννούνται.

Τα κορίτσια αυτά θα έχουν κατά 50% Ελληνικό αίμα. Φυσικά δεν θα έχουν τα δικαιώματα των Ελλήνων αλλά θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον σύντροφό τους μεταξύ των προσφερομένων Ελλήνων για τεκνοποίηση. Και η δεύτερη γενεά παιδιών θα φροντίζουμε να έχει μόνο θήλεα. Άρα το ποσοστό σε αυτά του Ελληνικού αίματος θα είναι της τάξης του 75%. Τα κορίτσια αυτά θα έχουν πλέον χαριστικά τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, με μόνη υποχρέωση να τεκνοποιήσουν με ένα γνήσιο Έλληνα της επιλογής τους. Το ποσοστό του αίματος σε αυτή την γενεά φτάνει πλέον το 87,5%. Είναι ένα καλό νούμερο, αλλά όχι ιδανικό. Για αυτό και θα στειρώνουμε τα αγόρια (όχι με ευνουχισμό) και θα διατηρείται στις κοπέλες η υποχρέωση να έρχονται σε επαφή με Έλληνες για τεκνοποίηση. Μετά από ακόμα μια γενεά στειρωμένων αγοριών, θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ικανοποιητικό ποσοστό Ελληνικού αίματος.
Φυσικά όμως η απαγόρευση της τεκνοποίησης με ξένους θα διατηρείτε. Πλέον όχι γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με γνήσιες Ελληνίδες, αλλά γιατί τόσο οι γνήσιες Ελληνίδες όσο και αυτές που έχουν κάποια υπολείμματα ξένου dna, είναι απαράδεκτο και θα πρέπει δια νόμου να απαγορεύεται να τεκνοποιούν με αλλοδαπούς. Μικρή θυσία, αν πρέπει να την θεωρήσει κανείς θυσία, για την διατήρηση της καθαρότητας της φυλής.
Προφανώς αυτή η πρακτική θα τείνει να μειώνει μακροπρόθεσμα ακόμα περισσότερο το ξενικό dna.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου